Diensten

Wij werken in: Calpe, Moraira, Teulada, Benitachell, Javea, Dénia, Jalón, Benissa, Altea, Callosa d'Enssarriá, La Nucía, Benidorm, Alfaz del Pí, Finestrat, Algemeen la Marina Alta y La Marina Baja.

  »   Diensten

Badkamers en douches

Wij bieden onze klanten een uitgebreid assortiment douchebakken en schermen voor uw badkamer. We gebruiken de beste kwaliteit in sanitair en tegels, altijd in overeenkomst met de eisen van onze klanten.

Wand en vloerbetegeling

Wij zorgen ervoor dat zowel aan de bodem en in de betegelde muren om de kwaliteit en de goede afwerking bij elke opdracht te kunnen waarderen, ongeacht welke grond of tegel te plaatsen aangezien dat het altijd word gekozen of bepaald door onze klanten.

Wijzigingen en uitbreiding

Voor de volledige zorg en service aan onze klanten, indien zij dit wensen, zorgen wij voor alle regelingen bij een hervorming of uitbreiding zoals het verkrijgen van bouwplannen, vergunningen... Zoals een professionele technische controle die stap voor stap de voorziene werkzaamheden opvolgt, altijd met hoogwaardige materialen en professionele afwerking.

Daken

Renoveren, reparen en updaten van uw daken, terrassen en dekken. Altijd met het behouden van de bestaande esthetische en het oplossen van de problemen van lekken en vocht met de beste producten.

Waterdichting

20 jaar voldane garantie bieden is het minste wat we kunnen doen in ons waterdicht werk. Wij combineren ervaring met de nieuwste technische vorderingen van de markt en gebruiken het meest geschikte product voor elk geval.

Muren en hekken

In ons bedrijf het meest belangrijke van een muur of schutting is dat het succesvol vordert vanaf de grond zelf, zodat ongeacht de rol die zij spelen de tijd zullen doorstaan.

Deuren en ramen

Wij veranderen deuren en ramen met veel zorg voor de omgeving ervan en adviseren het meest geschikte materiaal ervoor (aluminium, PVC en hout), in elk geval afhankelijk van de locatie, temperatuur en geluid.

Gevels

Wij vernieuwen en repareren de gevel ongeacht de oorzaak van de achteruitgang. Wij zorgen ervoor dat de reparatie vanuit de wortel van het probleem word hersteld en niet slechts alleen een tijdelijke cosmetische oplossing.

Pergola’s

Wij stellen onze klanten graag tevreden door het aanbieden van een grote verscheidenheid van materialen en vormen om de bouw van uw pergola. Met de integratie van dit nieuwe werk aan het huis en bestaande omgeving.

Chalets

Bij ons kunt u de lay-out van uw huis zoals u wilt ontwerpen, de aard van de gevel, dak, badkamers, keuken, vloeren, alles tot in het kleinste detail. Wij beheren alle formaliteiten die nodig zijn voor de realisatie van de nieuwbouw; toestemming, planning, geotechnische studie... Wij adviseren en helpen bij het vinden van de plaats die het beste past bij uw behoeften. Van het begin tot het einde denken wij altijd aan uw welzijn.

Openhaarden

Wij bouwen schoorstenen op maat met combinatie van esthetiek en kwaliteit voor de comfort van uw huis.

Barbecues

Wij passen uw barbecue bij u thuis aan, altijd met het voordeel van het gebruik van de ruimte en de opbouw op basis van uw behoeften.